Apie skyrių Galerija Narystė Kontaktai
Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai
PARAŠYKITE MUMS
Jūsų el. paštas:
Jūsų žinutė:
Susitikimas su Gabrieliumi Landsbergiu
2015-03-19

Šių metų kovo 21 dieną, 16.00 valandą, miesto savivaldybės 1 aukšto salėje įvyks susitikimas su Garbrieliu Landsbergiu.Pridedu G.Lansbergio laišką.

Mieli bendražygiai,

vertindamas partijos pirmininko Andriaus Kubiliaus ir plataus partijos bendražygių rato parodytą paramą - nuo politinių kalinių ir tremtinių bendruomenės iki atsinaujinusios tautininkų frakcijos bei jaunosios kartos, nuo didžiųjų miestų skyrių iki rajoninių - apsisprendžiau sutikti kandidatuoti į partijos pirmininkus.

Per 22 savo istorijos metus partija nemažai pasiekė, bet turi judėti į priekį. Kandidatuoju ir sieksiu bendražygių pasitikėjimo, nes tikiu, kad mūsų partija turi atsinaujinti. Atsinaujinimas turi būti tikras, o ne apsimestinis. Atsinaujinti turime idėjomis, atsinaujinti veikimo būdais, formomis ir stiliumi. Šiandieninės grėsmės akivaizdoje turime vienyti ir telkti visuomenę, o ne skaldyti ar kiršinti. Turiu viziją partijos, kur partiečiai vertinami pagal darbus, pasiūlymus ir indėlį į bendruomeninę veiklą, o ne artumą konkretiems lyderiams ar "flangams".

Kviečiu Jus bendram darbui dėl mūsų politinės bendruomenės atsinaujinimo, idėjų sutelkimo ir prisidėti prie mano, kaip kandidato į TS-LKD pirmininkus štabo veiklos, kviečiu teikti savo idėjas ir pasiūlymus, kaip kartu galime sustiprinti mūsų partijos bendruomenę ir siekti didesnio rinkėjų pasitikėjimo. Savo pirmuosius programinius pasiūlymus Jums pristatysiu rytoj.

Nuoširdžiai kviečiu susisiekti el. paštu: info@gabrieliuslandsbergis.lt arba biuro telefonu:+370 626 76836, jei norėtumėte įsitraukti į štabo veiklą ir sutiktumėte prisidėti prie mano kampanijos.

Stipri partija diskutuoja, įsiklauso į visuomenę, girdi ir gerbia kitų nuomonę, yra atvira bendruomenė. Tokia partija ir tokia bendruomenė laimi ir tikiu, kad su Jūsų pastangomis, mano kampanijai skirtu laiku, kartu visi mes laimėsime.

Nuoširdžiai,

Gabrielius Landsbergis

Kandidatas į TS-LKD pirmininkus

 

Visos teisės saugomos © 2013 Tėvynės sąjunga