Apie skyrių Galerija Narystė Kontaktai
Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai
PARAŠYKITE MUMS
Jūsų el. paštas:
Jūsų žinutė:
Kandidatams į savivaldybių tarybą reikia užpildyti dokumentus iki 2014-12-22
2014-12-09


DĖL KANDIDATŲ PAREIŠKINIŲ DOKUMENTŲ PILDYMO


Kandidatai į savivaldybės tarybos narius privalo pateikti skyriaus atstovui prie savivaldybės rinkimų komisijos (atstovų sąrašą rasite prisegtuke) šių pareiškinių dokumentų popierinius  variantus:


1.      Rašytinį sutikimą būti iškeltu kandidatu


2.      Kandidato anketą (forma prisegta);


3.      Pajamų deklaracijos  už 2013 m. išrašą;


4.      Turto deklaracijos už 2013 m.  išrašą;


5.      Privačių interesų deklaraciją. Net jei pagal pareigas jums buvo privalu ją užpildyti anksčiau, dabar turite iš naujo tai padaryti , nurodydami,  kad jūsų pareigos yra ,,kandidatas į savivaldybės tarybos narius“, pareigybės kodas – 153, darbovietė – X miesto/rajono savivaldybė; 6.      Pasižadėjimą laikytis draudimo papirkti rinkėjus ir rinkimų teisę turinčius asmenis  (forma prisegta).


Deklaracijų išrašų nebūtina vykti į mokesčių inspekciją – juos  ir privačių interesų deklaracijas galėsite atsispausdinti iš VRK informacinės sistemos ,,Edepas“.


Visus šiuos dokumentus taip pat reikia pateikti VRK informacinėje sistemoje ,,Edepas“. Tai gali padaryti jūsų atstovas, o taip pat kiekvienas kandidatas. Kandidatas gaus prieigą prie sistemos tuomet, kai skyriaus atstovas suves į ją bendrą kandidatų sąrašą.


Į sistemą pateksite atsidarę šią nuorodą: https://edepas.vrk.lt/login.aspx?ReturnUrl=%2f, toliau rinkitės ,,eletroninius valdžios vartus“ ir junkitės per elektroninę bankininkystę.


Norint, kad deklaracijų išrašai ir privačių interesų deklaracija atsirastų ,,Edepe“,  būtina tituliniame pareiškinių dokumentų lange pažymėti, kad sutinkate iš VMI gauti duomenis.Detalesnę instrukciją kaip naudotis šia sistema rasite atsidarę šią nuorodą: http://www.vrk.lt/edepas


Be aukščiau išvardintų dokumentų savivaldybės rinkimų komisijai dar turėsite pateikti VRK išduotą pažymą apie įregistravimą dalyvauti šios savivaldybės tarybos rinkimuose- ją atsiųsime vėliausiai ketvirtadienį (gruodžio 11 d.), o taip pat dokumentą, patvirtinantį, kad yra sumokėtas rinkimų užstatas už kandidatus, kurių pareigos yra nesuderinamos su  savivaldybės tarybos nario pareigomis – jį kiekvienam skyriui atsisųsime individuliai, kai patvirtinsite galutinį tokių kandidatų skaičių.


Primygtinai raginame dokumentus savivaldybės rinkimų komisijai pateikti VĖLAIUSIAI iki gruodžio 23 d., nes tik po, kai komisija patikrins VISŲ sąrašo kandidatų dokumentus ir neaptiks jokių trūkumų,  išduos parašų rinkimų lapus.  Reikiamų surinkti parašų skaičių rasite prisegtame dokumente.


Kandidatui skirti dokumentai 10 punkte.Pridedu nuorodą į VRK puslapį.Iš čia galima atsisiųsti reikiamus dokumentus.Pasitikrinkite savo registracijos vietą.


http://www.vrk.lt/partijos-pareiskiniai-dokumentai-2015

 

Visos teisės saugomos © 2013 Tėvynės sąjunga