Apie skyrių Galerija Narystė Kontaktai
Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai
PARAŠYKITE MUMS
Jūsų el. paštas:
Jūsų žinutė:
2014 m. liepos 19-20 d.TS-LKD vasaros sąskrydis
2014-07-16

2014 m. liepos 19-20 d. Visuomenės harmonizavimo parke (Harmony Parkas), adresas – Vazgaikiemis, Prienų rajonas; 41-asis kelio Kaunas - Alytus kilometras
TS-LKD vasaros sąskrydis - vienas didžiausių partijos renginių, kuriame susiburia partijos nariai, bendruomenės, jos bičiuliai bei partneriai. Renginys jau turi savo tradicinius veiklos sektorius: įspūdingas TS-LKD sporto žaidynes, politines diskusijas bei kūrybinės veiklas, regionų prisistatymus, vaikų pastovyklę. Šių metų naujovė – TSLKD  alėja – dar labiau išryškinsianti kiekvieno skyriaus ir skyrių sueigų ypatumus ir bendruomeniškumą.2014-ųjų metų TS-LKD vasaros sąskrydis liepos 19-20 dienomis pakvies į Vazgaikiemį, anksčiau mažai kam žinotą Lietuvos kampelį Prienų rajone, o dabar jau visiems  girdėtą Visuomenės harmonizavimo parką. Vykstantys nuosavu transportu, gali susiplanuoti ir susiorganizuoti savo išvyką taip, kad sąskrydyje galėtumėte dalyvauti abi dienas, t.y. atvykę šeštadienio ryte jame išbūtumėte iki sekmadienio programos pabaigos. Visi, kurie atvyks autobusu, sąskrydyje dalyvaus tik vieną dieną, nes šeštadienio naktį (23-24 val.) grįšime į Panevėžį.
Išvykstame 2014 m. liepos 19 d. 7.00 val. nuo Panevėžio miesto savivaldybės (Laisvės a. 20, Panevėžys). Bus 50 vietų autobusas. Todėl viečiame visus vykti su šeimos nariais.
Turėti:

1. Iki 10 Lt asmeniui (rinksime tik tuomet, jei trūks lėšų);
2. atsigerti;
3. maisto;
Taip pat galima pasiimti sulankstomas kėdes, kūrybinius darbelius prisistatymo konkursui, sporto inventorių, muzikos instrumentus ir kt.
 
Gyvenimo sąlygos sąskrydyje:
Visuomenės harmonizavimo parke apsistojama savo atsivežtose palapinėse. Pagal skyrių pateiktus duomenis bus paruoštos miegamųjų palapinių zonos su kiekvienam skyriui nurodyta vieta.
Mašinos bus statomos atskirai nuo palapinių, bet labai greta. Prie pat miegamųjų palapinių bus įleidžiamas 1 automobilis skyriui.
• Raginame ir rekomenduojame pasiimti dviračius, riedučius, paspirtukus, vaikščiojimo lazdas – teritorija yra idealiai pritaikyta tokio pobūdžio laisvalaikiui.
• Ypatingai prašome vykti organizuotai nuomotais autobusais, tai padėtų išvengti susigrūdimo poilsiavietėje. Bendros dalomosios atributikos nebus.
Mūsų skyrius pasipuoš skiriamaisiais ženklais (marškinėliai, kepuraitės, skarelės ir pan., kuriuos įsigijome pernai). taip pat, turintys kviečiami įsidėti tautinius drabužius. Sąskrydžio uždarymo metu bus apdovanotas „Ryškiausias“skyrius.Yra nakvynės galimybės ne palapinėse, bet tik tiems, kurie atvyks nuosavu transportu, nes :
• Norintiems apsistoti ne palapinėse, galima išsipirkti nakvynę Visuomenės harmonizavimo parko vilose. Dviviečio kambario kaina - nuo 230 Lt, penkiaviečio namelio - nuo
450 Lt. Kambariai ir nameliai bus atokiau nuo stovyklavietės ir renginio vietos. Teritorija labai didelė, tai teks truputį pasivaikščioti.
• Norintiems išsipirkti kambarį - privaloma registracija telefonu: +370 650 81344 (Rūta), registracijos data: nuo liepos 8 nuo 17 val. Už rezervuotą namelį mokama atvykus
į sąskrydį „info taške“ prie scenos, ten išduodamas raktas.NAUJOVĖ - TS-LKD alėja:
Šiais metais sąskrydyje numatyta naujovė, padėsianti kuo betarpiškiau ir intensyviau bendrauti tarp skyrių, leisianti svečiams, partijos vadovybei aplankyti kuo daugiau skyrių pavėsinių. Bus kuriama TS-LKD alėja, tai reiškia, kad pavėsinės, palapinės, stendai ar kitokios priemonės, kuriose vyksta skyrių prisistatymai,pasisėdėjimai, vaišės, diskusijos ir kitokios veiklos formos bus statomos ne miegamųjų palapinių teritorijose išbarstytai po visą sąskrydžio vietovę, o koncentruotai vienoje vietoje. Bus elektros prieigos, rekomenduojame turėti savo prailgintuvus. Registruojantis į sąskrydį būtina nurodyti savo prisistatymo priemonių išmatavimus, kad iš anksto galima būtų sudėlioti alėjos žemėlapį.TS-LKD alėja – įvairiapusiškiausios stovyklavietės rinkimų nuostatai:
Komisijos sudėtis: komisija išrinkta ir patvirtinta sąskrydžio atidarymo metu (7 nariai). Komisija renkasi apsitarimui po atidarymo info centre prie scenos.
Įvairiapusiškiausios stovyklavietės rinkimų eiga: Komisija renkasi 15 val. prie scenos ir startuoja lankytuvės.
Pagrindiniai vertinimo kriterijai:
1. Įdomiausias TS-LKD simbolikos panaudojimas
2. Veiklų pasiūlos įvairumas
3. Informatyviausias skyriaus nuveiktų darbų ir veiklos pristatymas
4. Tautinio regiono paveldo pristatymas (patiekalai, tautinis kostiumas, amatai, muzikos instrumentai ir pan.)
5. Gebėjimas į viską pažiūrėti per humoro prizmę
6. Skyriaus narių kūrybos pristatymas
7. Originaliausias traukos faktorius – komisija identifikuos koks faktorius pritraukia į skyriaus stovyklavietę daugiausiai lankytojų.
Vakarinėje dalyje komisijos siūlymu bus apdovanoti 7 skyriai nugalėtojai kiekvienoje nominacijoje bei išrinktas vienas skyrius pelnysiantis įvairiapusiškiausios  stovyklavietės titulą.
Apie dalyvavimą kviečiame pranešti telefonu 861802688
Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos Panevėžio miesto skyriaus sekretorei Daliai Meškauskienei.

Pagarbiai
Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos Panevėžio miesto skyriaus
sekretorė Dalia Meškauskienė, 861802688, meskutedalia@gmail.com

Visos teisės saugomos © 2013 Tėvynės sąjunga