Apie skyrių Galerija Narystė Kontaktai
Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai
PARAŠYKITE MUMS
Jūsų el. paštas:
Jūsų žinutė:
Kviečiame išreikšti palaikymą Prezidento rinkimuose dalyvaujančiai Daliai Grybauskaitei
2014-02-27

Lietuvos piliečiai nuo pirmadienio, vasario 24 d., savo parašais jau gali išreikšti palaikymą Prezidento rinkimuose dalyvaujančiai Daliai Grybauskaitei.

Pasirašyti už Dalios Grybauskaitės kandidatūrą Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose galima ne tik parašų rinkimo lapuose, bet ir elektroniniu būdu tinklalapyje www.grybauskaite2014.lt, Vyriausiosios rinkimų komisijos puslapyje bei per nuorodą Prezidentės Facebook paskyroje.

Pagal galiojančius įstatymus, kad būtų įregistruotas kandidatu dalyvauti Prezidento rinkimuose, politikas turi surinkti ne mažiau kaip 20 tūkstančių jį remiančių ir rinkimų teisę turinčių Lietuvos piliečių parašų.

Šie Prezidento rinkimai yra pirmieji, kuriuose galima pasirašyti už pretendentą elektroniniu būdu. Pasirašyti už kandidatą galima tik vieną kartą – arba parašų rinkimo lapuose, arba elektroniniu būdu. Jeigu žmogus pasirašys abiem būdais, jo parašas iš viso nebus įskaitomas.

Pasirašyti už Dalią Grybauskaitę galima visoje Lietuvoje ir parašų rinkimo lapuose nuo antradienio, vasario 25 dienos. Informacija, kuriuose Lietuvos miestuose bus renkami parašai už Dalią Grybauskaitę, bus skelbiama www.grybauskaite2014.lt.

TS-LKD Panevėžio skyriaus nariai, norintys pasirašyti parašų rinkimo lapuose, gali atvykti į skyriaus būstinę, adresu Vasario 16-osios g.8, kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val.,tel.:8-45-444669

 

Visos teisės saugomos © 2013 Tėvynės sąjunga